Home Jocuri Jocuri pentru nevăzători
Produse pentru nevăzători


Jocuri pentru nevăzători feed

În această pagină este prezentată oferta de jocuri adaptate pentru nevăzători a S.C. Anjo Web Design S.R.L.: şah, table, domino, moară (ţintar) şi rummy (remi).

Pentru a comanda un produs, urmaţi linkul cu numele acestuia. Se va deschide pagina de prezentare a produsului, din care îl puteţi comanda apăsând butonul Adaugă în coş. Pentru a cumpăra mai multe obiecte de acelaşi fel, modificaţi valoarea din câmpul Cantitate sau apăsaţi de mai multe ori butonul Adaugă în coş.

În momentul în care aţi adăugat în coş toate produsele dorite, urmaţi link-ul Afişează coşul pentru a verifica lista produselor pe care doriţi să le achiziţionaţi. Apoi, urmaţi link-ul Finalizare comandă pentru a putea completa datele de facturare şi livrare.

Utilizatorii de JAWS pot ajunge rapid la link-ul Afişează coşul apăsând Insert + F7 pentru a afişa lista link-urilor, iar apoi apăsând tasta A până la găsirea linkului. Apoi, apăsând enter vor ajunge la lista produselor aflate în coş. 

Completaţi datele de facturare şi apăsaţi butonul Continuă. Atenţie: câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

În continuare, vi se va cere să selectaţi o adresă de livrare. Dacă doriţi ca produsul să fie livrat la adresa pe care aţi completat-o anterior, apăsa-i butonul Continuă. În caz contrar, urmaţi link-ul Adresa de livrare pentru a specifica o altă adresă.

Apoi veţi putea alege modalitatea de expediţie. Selectaţi butonul radio corespunzător opţiunii dorite şi apăsaţi butonul Continuă.

Ultimul pas este confirmarea comenzii. Revizuiţi datele de livrare specificate pe pagină şi apoi apăsaţi butonul Confirmă comanda.

În cel mai scurt timp, veţi fi contactat de un reprezentant al S.C. Anjo Web Design S.R.L. pentru a stabili când vă va fi livrat produsul.Ordonează după:

Cărţi de joc cu scris mare, marcate în Braille

 Preţ: 60 RON

Cărți de joc pentru jocul de UNO marcare în Braille - DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ: 89 RON

Cub rubik tactil, accesibilizat pentru nevăzători

 Preţ: 79 RON

Joc Connect 4 tactil, adaptat pentru nevăzători - STOC EPUIZAT TEMPORAR

 Preţ: 159 RON

Joc de table adaptat pentru nevăzători - DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ: 290 RON

Joc de şah adaptat pentru nevăzători

 Preţ: 279 RON

Domino tactil şi uşor de văzut, cu 28 de piese, adaptat pentru nevăzători

 Preţ: 101 RON

Domino tactil şi uşor de văzut, cu 55 de piese, adaptat pentru nevăzători

 Preţ: 102 RON


  • «« Început
  • « Pagina anterioară
  • 1
  • Pagina următoare »
  • Sfârşit »»


Afişează #  
Rezultate 1 - 8 of 8