Home Cum primesc produsele?

Cum primesc produsele? PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 19 Mai 2010 10:37
Cum primesc produsele?. 2011-01-06 09:32.

În maxim 24 de ore de la trimiterea comenzii prin site sau email veţi fi contactat telefonic de un reprezentant al SC Anjo Web Design SRL şi vi se va comunica taxa de livrare, în funcţie de greutatea totală a produselor din comandă, de valoarea lor şi de localitatea de destinaţie.

Livrarea prin curier 

Dacă produsul comandat de dumneavoatră se află în stoc, va fi trimis către dumneavoastră prin curier în maxim 24 de ore de la primirea comenzii, pentru comenzile primite de luni până vineri, respectiv în următoarea zi de luni pentru comenzile primite sâmbăta sau duminica.

Livrarea prin curier se face în 24 până la 72 de ore din momentul expedierii coletului, iar produsele vă sunt aduse direct acasă. Dacă acest timp a fost depăşit, vă rugăm să ne contactaţi telefonic pentru a urmări traseul pachetului dumneavoastră la firma de curierat.

Pentru livrarea prin curier veţi plăti o taxă de livrare la primirea pachetului. Această taxă se achită firmei de curierat pentru plata transportului.

Livrarea prin Poşta Română

Livrarea prin Poşta Română se face doar în condiţii speciale: localităţi rurale, localităţi în care nu există centre de expediţie şi colectare Fan Courier, comenzi pentru care preţul expediţiei ar egala sau depăşi costul produselor dorite. Pentru a cere livrarea prin Poşta Română, urmaţi paşii de mai jos:

  •  pentru comenzi online, la pasul Modalitate de livrare alegeţi modalitatea de livrare predefinită, iar la pasul Comandă completă, în câmpul de editare Indicaţii suplimentare privind comanda, menţionaţi că doriţi livrarea produselor prin Poşta Română
  • pentru comenzi telefonice sau prin email, menţionaţi că doriţi ca produsele să vă fie livrate prin Poşta Română

Produsele vor fi expediate în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Peste 3 - 6 zile lucrătoare veţi primi în cutia poştală un aviz în care sunteţi anunţat că aţi primit un colet. Prezentaţi-vă cu acest aviz şi cu buletinul de identitate la Oficiul Poştal de care aparţineţi pentru a ridica pachetul. La oficiul poştal veţi achita contravaloarea produselor şi taxa poştală stabilită de Poşta Română.

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 09:32