Produse pentru nevăzători


Învăţaţi matematică feed

În această pagină este prezentată oferta de produse pentru învăţat matematică destinate elevilor nevăzători şi slab văzători: cubaritm, truse de geometrie accesibilizate, folii pentru desen tactil, compas special pentru elevii cu deficienţe de vedere, riglă tactilă, raportor tactil, trasor pentru linii drepte, calculator vorbitor.

Pentru a comanda un produs, urmaţi linkul cu numele acestuia. Se va deschide pagina de prezentare a produsului, din care îl puteţi comanda apăsând butonul Adaugă în coş. Pentru a cumpăra mai multe obiecte de acelaşi fel, modificaţi valoarea din câmpul Cantitate sau apăsaţi de mai multe ori butonul Adaugă în coş.

În momentul în care aţi adăugat în coş toate produsele dorite, urmaţi link-ul Afişează coşul pentru a verifica lista produselor pe care doriţi să le achiziţionaţi. Apoi, urmaţi link-ul Finalizare comandă pentru a putea completa datele de facturare şi livrare.

Utilizatorii de JAWS pot ajunge rapid la link-ul Afişează coşul apăsând Insert + F7 pentru a afişa lista link-urilor, iar apoi apăsând tasta A până la găsirea linkului. Apoi, apăsând enter vor ajunge la lista produselor aflate în coş. 

Completaţi datele de facturare şi apăsaţi butonul Continuă. Atenţie: câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

În continuare, vi se va cere să selectaţi o adresă de livrare. Dacă doriţi ca produsul să fie livrat la adresa pe care aţi completat-o anterior, apăsa-i butonul Continuă. În caz contrar, urmaţi link-ul Adresa de livrare pentru a specifica o altă adresă.

Apoi veţi putea alege modalitatea de expediţie. Selectaţi butonul radio corespunzător opţiunii dorite şi apăsaţi butonul Continuă.

Ultimul pas este confirmarea comenzii. Revizuiţi datele de livrare specificate pe pagină şi apoi apăsaţi butonul Confirmă comanda.

În cel mai scurt timp, veţi fi contactat de un reprezentant al S.C. Anjo Web Design S.R.L. pentru a stabili când vă va fi livrat produsul.

Dacă doriţi să descărcaţi materiale educaţionale destinate elevilor nevăzători, vizitaţi www.scoalapentrutoti.roOrdonează după:

Cubaritm – material didactic pentru calcul matematic - DISPONIBIL LA COMANDِĂ

 Preţ: 528 RON

Bază de cauciuc pentru realizarea desenelor tactile

 Preţ: 79 RON

Folii de plastic pentru desene tactile (80 buc.)

 Preţ: 90 RON

Riglă tactilă, 30 cm

 Preţ: 70 RON


  • «« Început
  • « Pagina anterioară
  • 1
  • Pagina următoare »
  • Sfârşit »»
Rezultate 1 - 4 of 4