Home Software pentru nevăzători Software pentru nevăzători Voce sintetică pentru calculatoare Loquendo TTS cu vocea Ioana - voce pentru JAWS în limba română


Carneţel Braille, 110gsmEtichete pentru Stiloul Prietenos (PenFriend) - Pachetul E (418 bucăţi) - DISPONIBIL LA COMANDĂ

Loquendo TTS cu vocea Ioana - voce pentru JAWS în limba română
vezi imaginea întreagă


Loquendo TTS cu vocea Ioana - voce pentru JAWS în limba română

 Preţ: 426 RON


Programul Loquendo TTS pune la dispoziţia utilizatorului vocea în limba română Ioana, la ora actuală cea mai naturală voce pentru calculator în limba română. Ioana este o voce SAPI5 care se integrează perfect cu screen readere (cititoare de ecran) ca JAWS sau NVDA, permiţând citirea informaţiei de pe computer, cu o voce naturală, feminină. Astfel, orice text în limba română va fi redat audio corect, permiţându-vă să citiţi cu uşurinţă o carte, un ziar, să navigaţi pe internet sau să utilizaţi diferite programe pe calculator.

Preţul programului este de 95 EURO şi este prezentat pe site în lei, la cursul BNR al zilei. Plata se va face în lei, la cursul BNR din ziua emiterii facturii.

În maxim 24 de ore de la plasarea comenzii veţi fi contactat de un reprezentant al S.C. Anjo Web Design S.R.L. pentru a stabili cum doriţi să primiţi produsul: ca fişier care poate fi descărcat de pe serverul Anjo sau pe un CD.

Dacă optaţi pentru varianta descărcării de pe server, veţi primi un email care conţine un link către kitul de instalare în maxim 24 de ore din momentul în care plătiţi preţul produsului prin transfer bancar, mandat poştal, mandat online sau numerar. Un reprezentant al Anjo Web Design SRL vă va contacta pentru a vă explica modalitatea de licenţiere a Loquendo TTS cu vocea Ioana.

În cazul în care preferaţi să primiţi kitul de instalare pe un CD, acesta vă va fi trimis prin curier, iar plata se va face la livrare.

La cerere, S.C. Anjo Web Design S.R.L. asigură gratuit instalarea şi integrarea cu JAWS, prin VNC, de la distanţă, dacă se doreşte instalarea pe un calculator conectat la internet.


Ascultaţi o demonstraţie a funcţionării vocii Ioana cu JAWS (4,63 MB)